Robbe
Inloggen
Particulier    >    RegioBank    >    Sparen

Sparen

Bij RegioBank kunt u diverse spaarrekeningen openen, elk met een aantrekkelijke rentevergoeding. De actuele spaarrentes kunt u vinden op de website van RegioBank. Voor meer informatie over de spaarrekeningen bij RegioBank verwijzen wij u naar de brochure Sparen.

 

Spaar-op-Maat Vrij

 

De Spaar-op-Maat Vrij-rekening is een vrij opneembare spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rente. Bij het openen van een Spaar-op-Maat Vrij-rekening krijgt u één rekeningnummer, waarop u altijd geld kunt storten of kosteloos kunt opnemen. Het is echter mogelijk om vanuit de Spaar-op-Maat Vrij-rekening (een deel van) uw geld voor een langere periode vast te zetten op een Keuzedeposito of op een (gegarandeerd jaarlijks stijgende) Groeirente, met een veelal hogere rentevergoeding dan op het vrij opneembare deel.

 

Eigen Huis Sparen

 

Met Eigen Huis Sparen kunt u tegen een zeer aantrekkelijke rente sparen voor een in de toekomst aan te kopen woning of voor de aflossing van uw hypotheek.Voor Eigen Huis Sparen geldt geen minimale of maximale inleg en uw spaargeld is altijd opneembaar. U betaalt echter wel 0,5% opnamekosten over het bedrag dat u opneemt. Deze kosten krijgt u terug als u uw spaartegoed gebruikt voor een erkend bestedingsdoel uit de voorwaarden, zoals het kopen van een huis of het aflossen van een hypotheek.

 

Maand Sparen

 

Elke maand spaart u via een automatische incasso vanaf uw vaste tegenrekening een bedrag tussen de € 50 en € 500. Over uw spaargeld ontvangt u een aantrekkelijke variabele rente. Daarnaast houdt u alle vrijheid, want u kunt uw geld altijd kosteloos opnemen. Zo spaart u snel en gemakkelijk voor ieder gewenst doel. Het bedrag kunt u eenvoudig wijzigen door het machtingsformulier in te vullen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Het is bij Maand Sparen niet mogelijk om extra geld bij te storten.