Robbe
Inloggen
Particulier    >    RegioBank    >    Sparen

Sparen

Bij RegioBank kunt u diverse spaarrekeningen openen, voor uzelf of voor uw kind.

 

Spaar-op-Maat Vrij

 

Het is altijd goed om wat spaargeld achter de hand te hebben, of u nu een spaardoel heeft of een buffer voor onverwachte uitgaven wil hebben. U kunt op elk moment uw spaargeld kosteloos opnemen van onze Spaar-op-Maat Vrij spaarrekening. U opent deze spaarrekening samen met een ander product, bijvoorbeeld een betaalrekening. Deze spaarrekening is onderdeel van Basisbankieren. Lees meer over Spaar-op-Maat Vrij.

 

Keuzedeposito

 

Keuzedeposito is een spaardeposito met een termijn van 10 jaar. Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een langere periode apart tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. Het is mogelijk om tussentijds geld op te nemen uit uw deposito, maar dan betaalt u wel opnamekosten. Keuzedeposito is onderdeel van Basisbankieren. Lees meer over Keuzedeposito.

 

Zilvervloot Sparen

 

Als uw kind 18 wordt, heeft hij of zij ineens een hoop nieuwe kostenposten. Denk bijvoorbeeld aan een zorgverzekering en overige verzekeringen. Of wellicht heeft uw kind studiekosten, of wil hij of zij een rijbewijs halen. Met Zilvervloot Sparen zorgt u voor een goede start voor uw kind wanneer hij of zij 18 jaar wordt. Terwijl uw (klein)kind opgroeit, zet u een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt uw kind een bonus over de inleg die op zijn of haar 18-jarige leeftijd nog op de rekening staat. Meer over Zilvervloot Sparen.

 

Direct aanvragen