Robbe
Inloggen
Over Robbe

Over Robbe

Uw persoonlijk adviseur op financieel gebied

 

Robbe Financiële Raadgevers heeft ruim veertig specialisten op vrijwel elk financieel gebied in huis, die gezamenlijk één doel voor ogen hebben: onze relaties het Robbe-gevoel geven. Echte, oprechte aandacht voor de klant, dat is wat alle medewerkers met elkaar gemeen hebben (maak hier kennis met team Robbe).

 

Verzekeringen, hypotheken, fiscale vragen, juridische vragen, spaar- en beleggingsplannen: bij Robbe vindt u alles onder één dak! Gemakkelijker kan het niet. Een klant bedacht daarvoor ooit de term 'Rondje Robbe'. In deze brochure vertellen onze adviseurs op welk financieel gebied ze u van dienst kunnen zijn. De brede adviesmogelijkheden in combinatie met persoonlijke begeleiding en een hoge mate van service zorgen voor het Robbe-gevoel.

 

Robbe Financiële Raadgevers won de VVP Advies Award 2019, de prijs voor het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland.

 

Op de site Advieskeuze.nl kunt u klantreviews vinden. Uiteraard waarderen wij het zeer als u daar zelf een review van onze dienstverlening zou willen plaatsen.

 

Om optimaal verzekerd te zijn van de expertise van ons hele kantoor werken wij met een uniek systeem, het Financieel Service Pakket.

 

Hier vindt u de algemene voorwaarden van ons Financieel Totaal Pakket (FinToP).

 

Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij u naar onze Advies- en Dienstenwijzer en onze vergelijkingskaarten.

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

 

De beloning van onze medewerkers bestaat uitsluitend uit een vast salaris. De vaste salarissen bij ons bedrijf zijn marktconform. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris.

 

Wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u onverhoopt niet tevreden, dan vragen wij u dat ons direct te melden.