Robbe
Inloggen
Particulier    >    RegioBank

RegioBank

Robbe Financiële Raadgevers is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank biedt een compleet pakket aan bancaire diensten, waaronder spaarrekeningen, betaalrekeningen, pensioensparen en hypotheken.

Ook voor ondernemers, verenigingen en stichtingen heeft RegioBank uitstekende betaalrekeningen.

 

Dichtbij en persoonlijk

RegioBank kiest ervoor om zich dicht bij de klanten te vestigen, zodat zij bij vragen altijd even binnen kunnen lopen. Vanzelfsprekend combineert RegioBank deze fysieke nabijheid met de digitale gemakken van de huidige tijd, zoals internetbankieren en een uitstekende app voor mobiel betalingsverkeer.

 

Inloggen internetbankieren

 

Geen kasfunctie

Uit veiligheidsoverwegingen is er in de RegioBank-vestiging van Robbe Financiële Raadgevers aan het Bouwlingplein geen contant geld aanwezig. Met een RegioBank-wereldpas kan echter in heel Europa tot maximaal € 1.000 per dag worden opgenomen bij geldautomaten van alle banken. Buiten Europa is geld opnemen uiteraard ook mogelijk. U dient uw wereldpas voor gebruik buiten Europa te activeren. De daglimiet verschilt van land tot land.

 

Garantie op spaargeld

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over heel Nederland en dit aantal is nog altijd groeiende. RegioBank maakt, net als ASN Bank en SNS Bank, deel uit van de Volksbank NV. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank NV een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij de Volksbank NV worden aangehouden. Dit betekent dat uw spaargeld op rekeningen bij RegioBank, ASN Bank en SNS Bank (gezamenlijk) tot € 100.000 per rekeninghouder is gegarandeerd door de Nederlandse staat.

 

Bekijk de video voor meer informatie over RegioBank.