Robbe
Inloggen
Particulier    >    RegioBank    >    Betalen

Betalen

Bij de particuliere betaalrekeningen van RegioBank krijgt u alles wat u nodig heeft om uw bankzaken te regelen zoals u dat wilt. Zo heeft u altijd een bankrekening die bij u past. Bij vragen helpen we u graag; u bent altijd welkom voor advies en een kop koffie!

 

Plus Betalen

 

Plus Betalen van RegioBank is een compleet betaalpakket voor iedereen vanaf 18 jaar. Dankzij de handige app heeft u uw bank altijd bij zich. Meer over Plus Betalen.    

 

Direct aanvragen

 

Jongerenbetaalrekening

 

Deze betaalrekening voor jongeren van 18 t/m 27 jaar heeft geen maandelijkse kosten.Naar de Jongerenbetaalrekening.    

 

Direct aanvragen

 

Kinderrekening JongWijs

 

Uw kind leert spelenderwijs omgaan met geld met de Kinderrekening JongWijs. Daarnaast helpt RegioBank u als ouder met praktische tips, passend bij de leeftijd van uw kind. Het pakket groeit met het kind mee. Het start met een spaarrekening en daar komt later een betaalrekening en het gebruik van de Mobiel Bankieren app bij. Alles over JongWijs.    

 

Direct aanvragen

 

Online bankieren

 

Bij RegioBank kunt u gebruikmaken van internetbankieren via Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren app (downloaden via Apple Store of Google Play).

 

Internetbankieren aanvragen

 

Mobiel betalen

 

U kunt ook betalen met uw mobiel als u gebruikmaakt van de Mobiel Bankieren app van RegioBank. Meer over Apple Pay en over Android Mobiel betalen.

 

Overstapservice

 

Veranderen van betaalrekening omslachtig? Helemaal niet! Met de gratis Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Lees hier meer over hoe de Overstapservice werkt.