Nieuws

Geplaatst op 5 oktober 2017

Verzekerd werken in het buitenland (2)De wereld wordt steeds kleiner. Steeds meer mensen werken tijdelijk voor een opdracht in het buitenland, en veel studenten kiezen ervoor om in een ander land te studeren of stage te lopen. Een gewone reisverzekering voldoet dan echter niet.


Geplaatst op 2 oktober 2017

Een op vijf bedrijven slachtoffer van cyberaanvalEen op de vijf bedrijven heeft vorig jaar te maken gehad met een cyberaanval, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Bij de helft van de getroffen bedrijven leidden deze aanvallen tot kosten. Een cyberverzekering kan dit financiële nadeel compenseren.


Geplaatst op 19 september 2017

Belangrijkste punten Belastingplan 2018Zoals gebruikelijk tijdens Prinsjesdag, op de derde dinsdag in september, is het Belastingplan gepresenteerd. Robbe Financiële Raadgevers zet de belangrijkste punten uit het Belastingplan 2018 voor de particulier op een rij.


Geplaatst op 18 september 2017

Verantwoord kopen zonder financieringsvoorbehoud

De woningmarkt trekt aan. Kopers bieden steeds vaker de vraagprijs of meer, en laten daarnaast het voorbehoud van financiering achterwege. Het is dan wel verstandig om voor het uitbrengen van een bod informatie in te winnen bij een financieel adviseur.


Geplaatst op 11 september 2017

Variabel pensioen

Nog maar weinig mensen kiezen voor een variabel pensioen. Die mogelijkheid bestaat nu een jaar, maar zowel de aanbieders van pensioenen als hun klanten zijn nog terughoudend. Dat meldt Het Financieele Dagblad.

 


Pagina's