Nieuws

Geplaatst op 14 mei 2018

Jonge ondernemers onwetend over aftrekbaarheid AOV-premieJonge ondernemers weten vaak niet dat de premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aftrekbaar is bij de belasting. Dat blijkt uit de Ondernemersbarometer, een onderzoek van verzekeraar Allianz onder ruim 1100 zzp’ers en mkb’ers.


Geplaatst op 9 april 2018

Veel stellen die samenVeel samenwonende stellen lopen financiële risico'swonen zonder huwelijk of geregistreerd partnerschap, maken geen afspraken over hun financiën. Dat blijkt uit onderzoek van het platform Wijzer in geldzaken. Een online tool moet samenwonenden bewuster maken van de financiële risico’s die ze lopen.


Geplaatst op 5 maart 2018

Finenzo verhuist naar ForvmFinenzo Oosterhout neemt dit voorjaar zijn intrek in het Forvm Financieel Centrum. Het financieel adviesbureau is op dezelfde terreinen werkzaam als Robbe Financiële Raadgevers, dat in hetzelfde gebouw is gevestigd. “We kunnen dan ook veel van elkaar leren.”


Geplaatst op 19 februari 2018

Minder dan de helft van de Nederlanders spaart voor laterDrie op de vijf Nederlanders zet geen geld opzij voor later. Dat blijkt uit een onderzoek van de Rabobank onder ruim tweeduizend Nederlanders tussen de 25 en 65 jaar, uitgevoerd door het Nibud.

 


Geplaatst op 11 december 2017

100 euro voor 1000e rekeningRobbe Financiële Raadgevers is sinds 2014 zelfstandig adviseur van RegioBank. Veel klanten hebben inmiddels de weg naar de RegioBank-vestiging in het Forvm Financieel Centrum weten te vinden. “Wie de duizendste rekening bij ons opent, krijgt honderd euro gestort.”


Pagina's