Nieuws

Geplaatst op 12 november 2018

RegioBank weer beste bankRegioBank krijgt van zijn klanten de hoogste rapportcijfers. Dat blijkt uit de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Vorig jaar stond de bank ook al bovenaan. Wie nu overstapt naar de beste bank van Nederland, krijgt een cadeaubon van 25 euro voor koffie- en theespeciaalzaak Troost en Leut.


Geplaatst op 22 oktober 2018

Aflossingsvrije hypotheek zorgelijk voor 200.000 huiseigenarenOngeveer 10% van de huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek loopt het risico in de financiële problemen te komen. Dat blijkt uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis. “Het is belangrijk om bij het afsluiten al na te denken over de uiteindelijke aflossing van de lening.”


Geplaatst op 24 september 2018

Van bank wisselen is eenvoudiger dan gedachtDe Overstapservice, een initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland, maakt het veranderen van bank eenvoudiger en zorgt ervoor dat betalingen en overboekingen soepel verlopen.


Geplaatst op 17 september 2018

Cadeaubon Troost en Leut bij nieuwe RegioBank-rekeningTwee Oosterhoutse ondernemers organiseren samen een sympathieke actie: wie een betaalrekening opent bij RegioBank, krijgt een cadeaubon van 25 euro voor koffie- en theespeciaalzaak Troost en Leut.

 


Geplaatst op 27 augustus 2018

Kwart jongeren verzekert auto op naam oudersZo’n 25% van de jonge autobezitters verzekert zijn of haar auto op naam van een ouder, blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Independer. Dat drukt weliswaar de premie, maar mag eigenlijk niet. “Het misleiden van een verzekeraar kan vervelende gevolgen hebben.”


Pagina's