Nieuws

Geplaatst op 19 februari 2018

Minder dan de helft van de Nederlanders spaart voor laterDrie op de vijf Nederlanders zet geen geld opzij voor later. Dat blijkt uit een onderzoek van de Rabobank onder ruim tweeduizend Nederlanders tussen de 25 en 65 jaar, uitgevoerd door het Nibud.

 


Geplaatst op 11 december 2017

100 euro voor 1000e rekeningRobbe Financiële Raadgevers is sinds 2014 zelfstandig adviseur van RegioBank. Veel klanten hebben inmiddels de weg naar de RegioBank-vestiging in het Forvm Financieel Centrum weten te vinden. “Wie de duizendste rekening bij ons opent, krijgt honderd euro gestort.”


Geplaatst op 6 december 2017

Glansrijk geslaagd voor PE-examensIn de wet is vastgelegd dat financieel adviseurs hun vakkennis up-to-date moeten houden. Deze permanente educatie (PE) wordt getoetst met examens. Al dertien adviseurs van Robbe Financiële Raadgevers hebben deze examens de afgelopen twee maanden afgelegd en zijn hiervoor glansrijk geslaagd.


Geplaatst op 29 november 2017

Kleine pensioentjes vanaf 2019 samengevoegdPensioenuitvoerders mogen vanaf 2019 kleine pensioentjes niet meer afkopen, maar moeten die samenvoegen. Daardoor gaat de uiteindelijke pensioenuitkering omhoog. “Deze wetswijziging voorkomt een eventueel pensioengat.”


Geplaatst op 27 november 2017

Recordaantal starters in 2017Dit jaar beginnen zo’n 135.000 ondernemers een nieuw bedrijf, zo verwacht het Economisch Bureau van ING. Dit is het hoogste aantal ooit. Startende ondernemers kunnen bij Robbe tijdens een speciaal startersgesprek vrijblijvende tips krijgen voor het opzetten van hun administratie.


Pagina's