Nieuws

Geplaatst op 24 december 2018

Pas op met populaire budgetzorgpolisHet aantal Nederlanders met een goedkope zorgverzekering is de afgelopen vier jaar flink gestegen. Ongeveer 2,3 miljoen mensen, ruim 13% van de verzekerden, heeft inmiddels een zogenoemde budgetpolis, blijkt uit cijfers van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). “Een budgetpolis kent weliswaar een lage premie, maar ook een groot nadeel.”


Geplaatst op 10 december 2018

Gratis parkeren in de Forvm ParkingIn de dure decembermaand kerstinkopen doen in de Oosterhoutse binnenstad? Parkeren kan deze maand in het weekend gratis in de Forvm Parking aan het Bouwlingplein. “Een klein steuntje in de rug, voor het winkelend publiek en voor de Oosterhoutse middenstand.”

 


Geplaatst op 26 november 2018

Afschaffing monumentenaftrek in 2019Het kabinet vervangt vanaf 1 januari 2019 de monumentenaftrek door een subsidieregeling. Dat betekent dat eigenaars van een rijksmonument in de belastingaangifte over 2018 voor de laatste keer de daadwerkelijke onderhoudskosten in aftrek kunnen brengen. “De aftrek is ruimer dan de nieuwe regeling, dus het is slim om eventuele uitgaven nog dit jaar te doen.”


Geplaatst op 12 november 2018

RegioBank weer beste bankRegioBank krijgt van zijn klanten de hoogste rapportcijfers. Dat blijkt uit de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Vorig jaar stond de bank ook al bovenaan. Wie nu overstapt naar de beste bank van Nederland, krijgt een cadeaubon van 25 euro voor koffie- en theespeciaalzaak Troost en Leut.


Geplaatst op 22 oktober 2018

Aflossingsvrije hypotheek zorgelijk voor 200.000 huiseigenarenOngeveer 10% van de huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek loopt het risico in de financiële problemen te komen. Dat blijkt uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis. “Het is belangrijk om bij het afsluiten al na te denken over de uiteindelijke aflossing van de lening.”


Pagina's