Robbe
Inloggen
Particulier    >   

Bieden zonder financieringsvoorbehoud

 Adviseur van RegioBank
 Persoonlijke service
✓ Duidelijke taal

 

Wanneer u een koopwoning in bijvoorbeeld Oosterhout op het oog heeft, is het voor de verkopende partij het beste als u kunt bieden zonder financieringsvoorbehoud. Zij hebben dan namelijk de zekerheid dat het huis verkocht wordt, aangezien u als koper niet meer van de koop kunt afzien als u de financiering niet rond krijgt. Dit gebeurt bijvoorbeeld als u geen hypotheek kunt krijgen voor het huis dat u gekocht heeft. Een hypotheek krijgt u namelijk altijd pas na het tekenen van het koopcontract.

 

 

 

Nood aan financieel advies?

 

Neem direct contact op met één van onze adviseurs!

 

 

 

 

Waarom zou u bieden zonder financieringsvoorbehoud?

 

Wanneer de woningmarkt krap is en er dus weinig woningen op de markt zijn, heeft u veel kapers op de kust wanneer u naar een nieuwe woning op zoek bent. Wanneer u uw droomwoning dan gevonden heeft, is het belangrijk om snel tot een bod over te gaan, voordat de woning al verkocht is. U heeft dan geen tijd om met de bank of een andere hypotheekverstrekker in gesprek te gaan over een mogelijke financiering voor uw huis. Dit kunt u in dit geval beter achteraf doen. U weet dan niet zeker of u een hypotheek kunt krijgen, maar nadat u onderzoek doet, kunt u zelf wel inschatten of u een hypotheek kunt krijgen, tegen een aantrekkelijke hypotheekrente. Ook helpt het soms om een werkgeversverklaring te hebben. Natuurlijk helpen de specialisten van Robbe u graag bij dit onderzoek. Bieden zonder financieringsvoorbehoud zorgt er zo voor dat u straks uw droomhuis kunt betrekken, zonder dat er al te veel financiële risico’s aan kleven.

 

adviesgesprek

 

 

 

Plan een gesprek met ons in

 

Heeft u een mooi huis in Oosterhout of elders gevonden en overweegt u te bieden zonder financieringsvoorbehoud? Plan dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in, om de mogelijkheden voor bieden zonder financieringsvoorbehoud te bekijken. Dit moet natuurlijk snel, voordat uw droomwoning al verkocht is aan iemand anders. Daarom hebben we op korte termijn tijd voor u. Bel naar 0162 45 22 00 om een afspraak te maken, of stuur een e-mail naar info@robbe.nl.

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op:

{{formCtrl.formData.pages[formCtrl.activePage].title}}

Voltooid

Stap {{formCtrl.activePage+1}} > {{formCtrl.formData.pages.length}}