Robbe
Inloggen
Particulier    >   

Een zo laag mogelijke hypotheekrente voor uw huis in Oosterhout

 Adviseur van RegioBank
 Persoonlijke service
 Duidelijke taal

 

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden en dit huis wilt kopen, wilt u een zo laag mogelijke rente voor die droomwoning in bijvoorbeeld Oosterhout. Daarom is het belangrijk om alle mogelijkheden goed te onderzoeken. Er zijn namelijk diverse soorten hypotheken mogelijk, ook bij Robbe in Oosterhout. Aangezien wij zelfstandig adviseur van RegioBank zijn, raden wij u de hypotheek aan die het best bij u past. U heeft dan te maken met zo laag mogelijke maandlasten.

 

 

 

Nood aan financieel advies?

 

Neem direct contact op met één van onze adviseurs!

 

 

 

 

U profiteert altijd van een lage hypotheekrente bij ons in Oosterhout

 

Doordat wij uw situatie eerst uitvoerig bekijken voordat wij advies uitbrengen, sluit u altijd de juiste hypotheek af en betaalt u een lage hypotheekrente voor uw woning in Oosterhout. In onderstaande tabel zijn de huidige rentetarieven (december 2021) voor nieuwe hypotheken opgenomen, onder voorbehoud van acceptatie van de aanvraag, bij bieden zonder financieringsvoorbehoud. U slaat zo twee vliegen in één klap, doordat u zo verzekerd bent van lage maandlasten. Ook heeft u zo de mogelijkheid uw droomhuis te betrekken. Het is dus aan te raden om onze expertise in te schakelen.

 

 

adviesgesprek

 

 

 

 

Stel uw vragen

 

Heeft u vragen over de huidige hypotheekrente voor uw woning? Wij helpen u graag verder met een passend advies voor uw situatie. Maak dus een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen via 0162 45 22 00 of door een e-mail te sturen naar info@robbe.nl.

 

 

 

Functie Basistarief FSP-tarief
Administratief Medewerker € 110 € 66
Assistent-Belastingconsulent € 180 € 108
Belastingconsulent € 250 € 150
Financieel Planner € 290 € 174
Senior Belastingconsulent € 330 € 198

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op:

{{formCtrl.formData.pages[formCtrl.activePage].title}}

Voltooid

Stap {{formCtrl.activePage+1}} > {{formCtrl.formData.pages.length}}