Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Robbe meest klantgerichte advieskantoor van Nederland
Robbe meest klantgerichte advieskantoor van Nederland

12 juni 2019 / Over Robbe - Medewerkers

Robbe meest klantgerichte advieskantoor van Nederland

Robbe Financiële Raadgevers heeft tijdens de Dag van het Topadvies de VVP Advies Award 2019 in ontvangst mogen nemen. Daarmee mag Robbe zich het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland noemen. "Deze prijs draag ik op aan al onze medewerkers, voor hun inzet en betrokkenheid.”

 

De jury van de VVP Advies Award nomineerde zes onafhankelijke financieel advieskantoren die uitblinken in klantgerichtheid. Drie daarvan, Robbe Financiële Raadgevers uit Oosterhout, Dominass Assurantiën uit Ochten en Kuiper Verzekeringen uit Heerenveen, mochten in de finaleronde tijdens de Dag van het Topadvies op dinsdag 11 juni 2019 een pitch houden: in twee minuten tijd moesten ze vertellen waarom hun kantoor dé A(dvies)-factor heeft.

 

Rondje Robbe

"Echte, oprechte aandacht voor de klant – daar draait het om", vertelde Paul Robbe. "Bovenal zijn onze medewerkers betrokken. Wij kennen onze klant en onze klanten kennen ons. Bij echte mensen met echte problemen het verschil maken, dat is het mooie van het vak." Kenmerkend voor Robbe FInanciële Raadgevers is de persoonlijke dienstverlening. Een klant bedacht daarvoor ooit de term 'Rondje Robbe'.

 

Het publiek koos uiteindelijk voor Robbe Financiële Raadgevers als winnaar van de VVP Advies Award 2019 en daarmee tot meest klantgerichte advieskantoor van Nederland. Paul Robbe is enorm trots. Hij droeg de prijs om aan alle medewerkers: "Dank jullie wel voor jullie inzet en betrokkenheid!"

 

foto Jari Mulder

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel