Robbe
Inloggen
Particulier    >   

De hypotheekadviseur in Oosterhout en omgeving

 Adviseur van RegioBank
 Persoonlijke service
 Duidelijke taal

 

Ga in gesprek met onze hypotheekadviseur in Oosterhout wanneer u een hypotheek wilt oversluiten of professioneel hypotheekadvies wilt ontvangen. Het kopen van een woning is namelijk een van de meest impactvolle beslissingen in een mensenleven. Dat geldt uiteraard ook voor de daarbij af te sluiten hypotheek, want dat is een (financiële) verplichting tot wel dertig jaar. Win daarom betrouwbaar en duidelijk hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Oosterhout in, ook als u uw huidige hypotheek wilt oversluiten.

 

 

 

Nood aan financieel advies?

 

Neem direct contact op met één van onze adviseurs!

 

 

 

 

Met een hypotheekadviseur in Oosterhout wordt het kopen van een huis makkelijker

 

De woningmarkt is momenteel zeer onrustig: er heerst krapte, de markt is overspannen en de vraagprijzen zijn weer torenhoog. De rente is weliswaar laag, maar niet stabiel. De hypotheek, ook voor uw huis in Oosterhout of elders, ligt onder het vergrootglas van de politiek, de aftrekbaarheid van de rente is in het geding, enzovoorts. Dit zijn allemaal ingewikkelde zaken. Wilt u hypotheekadvies ontvangen van een vakkundige hypotheekadviseur in Oosterhout? Wij helpen u inzicht te krijgen in al deze financiële kwesties.

 

Win informatie in bij dé hypotheekadviseur in Oosterhout

 

Er zijn dus allerlei redenen om hypotheekadvies in te winnen van een goede hypotheekadviseur. Dit doen wij graag in een persoonlijk onderhoud met één van onze adviseurs die u goed adviseren. Wij zetten dan voor u de verschillende mogelijkheden op een rij en adviseren u graag over welke hypotheek het beste bij u past, nu en in de toekomst. Hierbij houden we natuurlijk rekening met een zo laag mogelijke rente. Een hypotheek voor uw huis in Oosterhout moet met u mee kunnen veranderen, zodat niet alleen nu, maar ook later uw hypotheeklasten betaalbaar blijven, ook voor bijvoorbeeld uw boot. Dit laatste is overigens ook een goede reden om uw huidige hypotheek te gaan oversluiten, zodat u met veel plezier kunt blijven wonen in Oosterhout.

 

Wij verzorgen voor u de juiste hypotheek in Oosterhout

Wanneer u ons inschakelt voor gedegen hypotheekadvies voor uw huis of voor het oversluiten van uw hypotheek in Oosterhout, dan bent u zeker van de volgende zaken:

 • Onderhandelingen met financiële instellingen
 • Aanvraag van Nationale Hypotheek Garantie (indien van toepassing)
 • Regelen van taxatie
 • Verstrekking van bankgarantie
 • Controle van documenten en akten
 • Onderhouden van contacten met de notaris
 • Woonlastenberekening
 • Aanvraag voorlopige belastingteruggave
 • Afstemming van uw verzekeringspakket op de nieuwe situatie

Wilt u een hypotheek afsluiten of uw huidige hypotheek oversluiten bij Robbe? Voor het aanvragen van een hypotheekofferte en het geven van hypotheekadvies voor uw woning hebben wij de volgende documenten nodig:

 • Werkgeversverklaring(en)
 • een kopie van een recente salarisstrook
 • een kopie van de koopovereenkomst of koop-/aanneemovereenkomst
 • een kopie van geldige legitimatiebewijzen
 • een kopie van de meest recente WOZ-beschikking

 

adviesgesprek

 

 

 

Plan een adviesgesprek in

 

Wilt u een hypotheek afsluiten, of uw huidige hypotheek oversluiten naar een goedkopere variant? Wij helpen u hier graag bij met gedegen hypotheekadvies op het kantoor van Robbe. Plan een adviesgesprek in bij dé hypotheekadviseur en financieel adviseur. Wij helpen u vervolgens ook graag met de administratie die komt kijken bij het oversluiten van uw hypotheek, zodat u zonder zorgen woont. Plan een gesprek in. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0162 45 22 00 of e-mailen naar info@robbe.nl.

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op:

{{formCtrl.formData.pages[formCtrl.activePage].title}}

Voltooid

Stap {{formCtrl.activePage+1}} > {{formCtrl.formData.pages.length}}