Robbe
Mijn Robbe
Nieuws    >    Cadeaubon Bakkerij Snelders bij nieuwe RegioBank-rekening
Cadeaubon Bakkerij Snelders bij nieuwe RegioBank-rekening

18 maart 2019 / RegioBank - Betalen - Over Robbe

Cadeaubon Bakkerij Snelders bij nieuwe RegioBank-rekening

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen gewoon even naar binnen kunnen lopen voor advies en een kop koffie. Wie tussen 19 maart en 28 juni 2019 een betaalrekening bij RegioBank opent, krijgt iets lekkers voor bij de koffie: een cadeaubon van 25 euro voor Bakkerij Snelders.

 

Op een woensdagochtend loopt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers binnen bij Bakkerij Snelders voor een ontmoeting met Pieter Snelders. Voor Robbe is de werkdag net begonnen, voor Snelders zit die er bijna op: hij is al sinds drie uur ’s nachts aan het werk in de bakkerij. Eigenlijk is het een hernieuwde kennismaking, want ze hebben vroeger samen op basisschool De Westhoek gezeten.

 

Familiebedrijven

Beide heren werken in echt Oosterhouts familiebedrijf. Echte Bakker Piet Snelders is al sinds 1903 in Oosterhout gevestigd. Sinds 2008 is de bakkerij in handen van Pieter en Annemarieke Snelders, inmiddels de vierde generatie. “De bakkerij en winkel zitten zo’n veertig jaar aan de Keiweg”, vertelt Snelders. “Ik ben hier geboren.”

 

Robbe Financiële Raadgevers, het financieel advieskantoor waar Paul samen met zijn ouders Frans en Corry werkt, is al ruim 45 jaar gevestigd aan de Heuvelstraat. “Weliswaar in drie verschillende panden”, zegt Robbe. “Inmiddels zitten we alweer veertien jaar in het Forvm Financieel Centrum, waar we vijf jaar geleden een RegioBank-vestiging hebben geopend.”

 

Lekkers bij de koffie

Robbe en Snelders slaan nu de handen ineen voor een lokale actie. Wie vóór 28 juni 2019 een nieuwe betaalrekening opent bij RegioBank, krijgt een cadeaubon van 25 euro te besteden bij Bakkerij Snelders. “Bij onze RegioBank-vestiging aan het Bouwlingplein is iedereen welkom met een vraag of voor advies; de koffie staat altijd klaar”, vertelt Robbe. “Wie nu overstapt naar RegioBank, krijgt iets lekkers voor bij de koffie: een zakje chocoladeamandelen karamel zeezout van Bakkerij Snelders met een cadeaubon ter waarde van 25 euro.”

 

Binnenstad

“Het is belangrijk dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan”, vindt Robbe. “Dat geldt voor een bakker, maar zeker ook voor een bank. Het hebben en houden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen in Oosterhout een stuk aantrekkelijker. Het zou mooi zijn als deze actie nieuwe klanten naar Bakkerij Snelders en naar de RegioBank-vestiging aan het Bouwlingplein trekt. Dat helpt om de Oosterhoutse binnenstad aantrekkelijk te houden.”

 

Beste bank

De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Ook voor service en voor internet- en mobiel bankieren krijgt RegioBank het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Met de Overstapservice is het gemakkelijk om over te stappen naar RegioBank. De adviseurs van Robbe Financiële Raadgevers weten precies wat er moet gebeuren en helpen klanten daar graag bij, zodat het simpel is om over te stappen naar de beste bank van Nederland.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel