Robbe
Mijn Robbe
Nieuws    >    RegioBank weer beste bank
RegioBank weer beste bank

12 november 2018 / RegioBank - Betalen - Mobiel Bankieren

RegioBank weer beste bank

RegioBank krijgt van zijn klanten de hoogste rapportcijfers. Dat blijkt uit de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Vorig jaar stond de bank ook al bovenaan. Wie nu overstapt naar de beste bank van Nederland, krijgt een cadeaubon van 25 euro voor koffie- en theespeciaalzaak Troost en Leut.

 

RegioBank kreeg als algemeen cijfer een 9,2 in de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank met een 8,6 het hoogste cijfer gehaald. Daarmee staat RegioBank op de eerste plaats in het onderzoek, dat de Consumentenbond onder 12.000 consumenten heeft gehouden.

 

“Zulke hoge cijfers zijn natuurlijk een prachtig compliment”, zegt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers. “Dat onze klanten onze service zo hoog waarderen, is met name iets om trots op te zijn.”

 

Bouwlingplein

Robbe Financiële Raadgevers is sinds 2014 zelfstandig adviseur van RegioBank. Klanten weten de vestiging in het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein goed te vinden. “We horen inmiddels bij de vijftig grootste RegioBank-kantoren van de ruim vijfhonderd die er in Nederland zijn.”

 

En de RegioBank-vestiging aan het Bouwlingplein groeit nog verder. “Sinds de verhuizing van Finenzo naar het Forvm Financieel Centrum afgelopen zomer, zijn we bezig om beide RegioBank-vestigingen samen te voegen. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

 

Welkomstcadeau

Inwoners van Oosterhout en omstreken kunnen aan het Bouwlingplein terecht voor al hun bankzaken. “Iedereen is welkom voor advies en een kop koffie, ook zonder afspraak”, benadrukt Robbe.

 

Wie nu overstapt naar de beste bank van Nederland en een nieuwe betaalrekening opent, krijgt een cadeaubon van 25 euro voor koffie- en theespeciaalzaak Troost en Leut. “Omdat de koffie bij onze RegioBank-vestiging altijd klaarstaat, vinden we het wel toepasselijk om nieuwe klanten als welkomstcadeau een bon voor Troost en Leut te geven.” De actie loopt nog tot het einde van dit jaar.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel