Robbe
Inloggen

Kom langs bij de RegioBank in Oosterhout

 Zelfstandig adviseur van RegioBank
 Persoonlijke service
 Duidelijke taal

 

Als zelfstandig adviseur van RegioBank is Robbe uit Oosterhout dé bankier voor iedereen in de regio en daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor diverse bankzaken, zoals sparen, betaalrekeningen en hypotheken. Wij bieden onze diensten ook aan voor diverse bedrijven, verenigingen en stichtingen.

 

 

 

Nood aan financieel advies?

 

Neem direct contact op met één van onze adviseurs!

 

 

 

 

Dichtbij en persoonlijk: Uw RegioBank in Oosterhout

 

Hét kenmerk van RegioBank is dat zij zich dicht bij de klant bevinden, en een persoonlijke service bieden, ook aan u in Oosterhout of omgeving. U kunt altijd even bij ons binnenlopen, maar u kunt natuurlijk ook gebruikmaken van onze digitale voorzieningen, zoals onze app voor mobiel betalingsverkeer. We voorzien u natuurlijk sowieso altijd van persoonlijk advies. Hierbij maakt het niet uit of u bankzaken voor uzelf of zakelijke bankzaken wilt regelen.

 

 

Inloggen internetbankieren

 

Geen kasfunctie

 

Vanwege de veiligheid is bij Robbe geen contant geld aanwezig. Als u een RegioBank-wereldpas heeft, kunt u echter over de hele wereld pinnen, maximaal € 1000,- per dag. Dit kan ook buiten Europa. Activeer uw bankpas hiervoor wel even van tevoren. Dat gaat snel en eenvoudig.

 

 

 

adviesgesprek

 

 

 

Garantie op spaargeld

 

Met meer dan 530 vestigignen is RegioBank een grote, maar toch persoonlijke speler op de Nederlandse bankenmarkt. Samen met ASN Bank en SNS Bank maakt RegioBank deel uit van de Volksbank B.V., die hun bancaire activiteiten op een persoonlijke manier aanbiedt. Ook op onze bankdiensten zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing. Dat betekent dat uw spaargeld tot € 100.000 door Nederlandse staat wordt veiliggesteld. Bekijk deze video voor meer informatie over onze diensten, die hetzelfde zijn voor alle vestigingen van De RegioBank. Wilt u meer weten, dan staan we voor u klaar als u belt naar 0162 45 22 00 of als u een e-mail stuurt naar info@robbe.nl.

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op:

{{formCtrl.formData.pages[formCtrl.activePage].title}}

Voltooid

Stap {{formCtrl.activePage+1}} > {{formCtrl.formData.pages.length}}