Robbe
Inloggen
Over Robbe    >    Medewerkers    >    Paul Robbe

Paul Robbe

Paul Robbe drs. P.G. Robbe (Paul) Fiscaal / Financieel Adviseur
  • Is van maandag tot en met vrijdag op kantoor aanwezig (en ook ’s avonds en in het weekend met behoorlijke regelmaat om het belang van de klanten zo goed mogelijk te dienen).

 

  • Werkt sinds 2000 bij Robbe Financiële Raadgevers.

 

  • Is heel blij dat hij naast zijn algemene leidinggevende taak binnen het kantoor en zijn representatieve functie richting externe partijen dat hij ook nog met behoorlijke regelmaat actief kan zijn in zijn rol als hypotheek- en belastingadviseur.

 

  • Houdt ervan dat hij elke dag bezig mag zijn met het helpen van mensen: "Wij hebben in ons vak het voorrecht dat wij onze relaties van heel dichtbij mogen begeleiden op vaak impactvolle momenten in hun leven, zoals de aankoop van een eerste woning, echtscheiding, pensionering, bij geboorte of na het overlijden van dierbaren. Dat schept vaak een heel bijzondere band."

 

  • Heeft een kantoor op de eerste verdieping, aan het einde van de gang links. De vele foto’s van zijn kinderen laten er geen enkele twijfel over bestaan welke kamer de zijne is. Aan de wand hangt het vrolijke schilderij “Met blijdschap geven wij kennis” van Piet van Riel, op zijn bureau ligt steevast zijn HP 10bII+ financiële calculator. Zijn favoriete (en enige!) schrijfgerei is een Robbe-parker.

 

  • Zijn reis van huis naar kantoor en terug verloopt altijd met de fiets, door weer en wind, en doorgaans in een gejaagd tempo. De reistijd bedraagt maximaal drie minuten, afhankelijk van de kleur van het stoplicht.

 

  • Drinkt zwarte koffie en daarnaast dagelijks minimaal twee liter heerlijk Oosterhouts kraanwater.

 

Paul op LinkedIn.

 

 

 

 


 

Neem contact op met Paul Robbe Direct contact >