Robbe
Inloggen
Over Robbe    >    Medewerkers    >    Frans Robbe

Frans Robbe

Frans Robbe drs. F.P.G. Robbe (Frans) Financieel Adviseur / Beleggingen
  • Legde op 18 mei 1965 de basis voor Robbe Financiële Raadgevers.

 

  • Werkt zo nodig alle dagen van de week op kantoor, maar neemt, als het werk het toelaat, ook veel vrije dagen.

 

  • Zijn werkzaamheden omvatten het management, klantcontact, samen met specialisten op kantoor adviezen op fiscaal, hypotheek- en beleggingsgebied opstellen en bespreken met relaties. Daarnaast algemeen beleid en de jaarlijkse controle van de financiële administratie en na akkoord van de externe accountants het opstellen van het jaarverslag.

 

  • Geniet ervan om zijn kennis en ervaring te benutten om de vele dankbare relaties goed financieel advies te geven en te begeleiden bij belangrijke beslissingen.  

 

  • Heeft zijn kamer naast die van Paul en Corry op de eerste etage (precies op de plaats van de woonkamer in het oude pand waar Corry en hij in 1972 in Oosterhout met Robbe Financiële Raadgevers begonnen zijn). In zijn kantoor staan vele sweet memories, zoals het anker en het stuurrad van de boot van zijn vader (met altijd een mooie orchidee erbij), foto’s van alle kinderen en kleinkinderen op de vensterbank, een pentekening van de boot van zijn vader in aanbouw (1955), een schilderij van zijn eigen Flits-zeilboot in de haven van Bergen op Zoom (1966), het koperen naambord van de Rotterdamsche Bank die in het oude pand aan de Heuvelstraat was gevestigd, en de maquette (schaal 1:100) van het kantoor De Gecroonde Bel (1984-2005) aan de overkant van de Heuvelstraat.

 

  • Van huis naar kantoor is het 3 minuten met de fiets, 4 minuten lopen of 6 minuten met de auto.

 

  • Drinkt zijn koffie met een beetje melk en zoetje. Qua thee kiest hij gewoon Engelse Melange.

 

 

Neem contact op met Frans Robbe Direct contact >