Robbe
Inloggen
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Via NS Station Breda

Indien u van buiten de regio Oosterhout per openbaar vervoer naar ons kantoor wilt komen, adviseren wij u de trein te nemen naar NS Station Breda. Op het station stapt u vervolgens over op bus 325 richting Oosterhout, bus 326 richting Geertruidenberg of bus 327 richting Tilburg. Voor het plannen van uw reis per openbaar vervoer verwijzen wij u naar de website 9292.

Indien u met lijn 325 gaat stapt u uit bij halte Keiweg in Oosterhout. Vervolgens loopt u verder in de richting van de bus en steekt u bij de stoplichten het kruispunt over. Na enige tijd ziet u aan uw linkerzijde een wit kasteeltje in het water. Bij de volgende stoplichten slaat u rechtsaf, de Slotlaan in. Aan het einde van de Slotlaan komt u uit op de Heuvel, waar u linksaf slaat. Aan het einde van de Heuvel komt u de Heuvelstraat in, alwaar ons kantoor is gevestigd.

 

Indien u met lijn 326 of lijn 327 gaat, stapt u uit bij halte Mathildastraat in Oosterhout. Vervolgens loopt u terug in de richting van de bus. Aan uw rechterzijde slaat u voorbij de Albert Heijn rechtsaf, de Keiweg in. De Keiweg gaat over in de Arendstraat. Volg de Arendstraat mee naar links (u passeert aan uw rechterhand de FEBO), waarna u op de Heuvel uitkomt. Sla op de Heuvel rechtsaf; aan het einde van de Heuvel komt u de Heuvelstraat in, alwaar ons kantoor is gevestigd.

 

Via NS Station Utrecht Centraal

Vanaf NS Station Utrecht Centraal adviseren wij u gebruik te maken van Brabantliner lijn 400 naar Oosterhout. Voor het plannen van uw reis per openbaar vervoer verwijzen wij u naar de website 9292.

 

Indien u met lijn 400 gaat stap u uit bij halte Busstation in Oosterhout. Met uw rug naar het busstation staand loopt u linksaf de Leijsenhoek in, waarna u uitkomt op de Markt. Op de Markt houdt u links aan en gaat u rechtdoor de Kerkstraat in. Aan het einde van de Kerkstraat slaat u rechtsaf de Arendstraat in. Aan het einde buigt de Arendstraat linksaf en komt u terecht op de Heuvel. Op de Heuvel gaat u rechtsaf. Aan het einde van de Heuvel loopt u rechtdoor de Heuvelstraat in. Na 50 m ziet u ons kantoor aan de linkerkant van de straat.

 

Terug