Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Workshop ‘Held met je geld’ voor kinderen
Workshop ‘Held met je geld’ voor kinderen

02 december 2021 / RegioBank - Kinder- en jeugdrekeningen - Over Robbe

Workshop ‘Held met je geld’ voor kinderen

Kinderen die op jonge leeftijd met geld leren omgaan, krijgen later minder vaak financiële problemen en zijn weerbaarder tegen geldcriminelen. Daarom organiseren wij een workshop 'Held met je geld' voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

 

Internetcriminaliteit is een veelvoorkomend probleem, met name doordat steeds meer bankzaken en transacties online plaatsvinden. Ook kinderen zijn hier steeds vaker het slachtoffer van. Om de kans op online fraude of diefstal van financiële gegevens te verkleinen organiseren wij speciaal voor kinderen tussen 7 en 13 jaar een workshop ‘Held met je geld’ op 15 en op 29 december in het Forvm Financieel Centrum.

 

Kinderen die op jonge leeftijd met geld leren omgaan, krijgen later minder vaak financiële problemen en zijn weerbaarder tegen geldcriminelen. Daarom is financiële opvoeding ontzettend belangrijk. Maar omdat het ook ingewikkeld is, helpt RegioBank graag met een gratis workshop. Aan de hand van video’s en voorbeelden leren kinderen op een interactieve wijze wat sparen is en hoe ze zelf kunnen sparen, wat geldcriminaliteit is en waar ze op moeten letten, en hoe ze veilig kunnen bankieren.

 

De workshop begint op woensdag 15 december om 15 uur en op woensdag 29 december om 10.30 uur. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plekken is gelet op de geldende coronamaatregelen zeer beperkt. Meld uw kind daarom tijdig aan via banknieuws@robbe.nl.

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel