Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Vers van de pers: de Robbe Financiële Gids 2022
Vers van de pers: de Robbe Financiële Gids 2022

24 maart 2022 / Financiële Gids - Over Robbe

Vers van de pers: de Robbe Financiële Gids 2022

Robbe Financiële Raadgevers geeft elk jaar de Robbe Financiële Gids uit. De editie van 2022 is inmiddels verschenen en verstuurd naar bijna drieduizend relaties.

 

Met gepaste trots presenteren wij de Robbe Financiële Gids 2022! Trots zijn we ook op de nieuwe aanwinsten van team Robbe, die zich in deze gids aan u voorstellen, en op de verkiezing RegioBank tot klantvriendelijkste bank van Nederland.

Maar trots zijn we vooral op de klanten die willen vertellen hoe Robbe hen verder heeft geholpen, want dat is tenslotte waar we het voor doen.

 

Vragen

 

Uiteraard informeren de adviseurs van team Robbe de lezer van de Financiële Gids zoals gebruikelijk over actuele onderwerpen op financieel gebied. Onder meer de levensrentehypotheek, pensioenkeuzemogelijkheden en het belang van een rechtsbijstandverzekering komen aan bod. Als u vragen heeft over onderwerpen die in de Financiële Gids aan bod komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Digitale versie

 

De Robbe Financiële Gids 2022, is vormgegeven door Karlijn Hoozemans van BB Designburo. De meeste foto's zijn gemaakt door fotograaf Jorn op den Buijs.

 

De Robbe Financiële Gids 2021 is hier digitaal door te bladeren. Een papieren exemplaar is aan te vragen via dit formulier.

 

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel