Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Upgrade naar eersteklas zorgverzekeraar ONVZ
Upgrade naar eersteklas zorgverzekeraar ONVZ

23 november 2021 / Zorgverzekering - Verzekeringen

Upgrade naar eersteklas zorgverzekeraar ONVZ

Het einde van het jaar nadert. Dat betekent ook dat het weer tijd is om je zorgverzekering te bekijken, want tot en met 31 december is het mogelijk om van zorgverzekeraar te wisselen. Martine Bogaerts, onze specialist zorg en inkomen, laat u graag kennismaken met onze eersteklas zorgverzekeraar ONVZ.

 

Waarom ONVZ? “Dat is vanwege de vrijwel volledig vrije keuze in zorgverleners”, vertelt Bogaerts. “Het belangrijkste om op te letten bij de keuze voor een zorgverzekering is de keuzevrijheid van zorgverlener. Op het moment dat je echt iets mankeert, wil je geholpen worden door een zorgverlener van jouw keuze en niet eerst uit moeten zoeken naar welk ziekenhuis of naar welke fysiotherapeut je mag om een volledige vergoeding te krijgen."

 

Bij ONVZ is alleen de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en de wijkverpleging (thuiszorg) gecontracteerd. "Dit is anders bij een naturapolis, daar vergoedt de verzekeraar namelijk alleen nota’s van gecontracteerde partijen volledig. Dit is vaak het geval bij budgetverzekeringen op internet. Dat lijkt heel goedkoop, maar als je kiest voor een zorgverlener waar die verzekeraar geen contract mee heeft afgesloten, komt er een bedrag voor je eigen rekening. Dat kan soms oplopen tot wel 40%.”

 

Vergelijking

 

Een ander voordeel van ONVZ is de nieuwe snelzorg, een initiatief waarbij ONVZ afspraken maakt met zorgaanbieders in Nederland, zodat u daar sneller terechtkunt. Daarnaast beschikt ONVZ over persoonlijke zorgconsulenten die advies kunnen geven en hulp kunnen bieden. En de dekkingen binnen de aanvullende verzekeringen zijn zeer ruim.

 

“Wij kijken graag vrijblijvend samen met u naar de mogelijkheden voor 2022 en kunnen, als u dat wilt, een vergelijking maken tussen uw huidige verzekering en die van ONVZ”, vertelt Bogaerts.

 

U kunt zowel telefonisch (0162-452200) als per e-mail (m.bogaerts@robbe.nl) contact opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel