Robbe
Mijn Robbe
Nieuws    >    Robbe Financiële Gids 2019 verschenen
Robbe Financiële Gids 2019 verschenen

31 januari 2019 / Over Robbe - Financiële Gids - Medewerkers

Robbe Financiële Gids 2019 verschenen

De Robbe Financiële Gids 2019 is verschenen. Dit jaar is de Financiële Gids in een nieuw jasje gestoken, maar de inhoud is zoals u van ons gewend bent.

 

Robbe Financiële Raadgevers geeft elk jaar de Robbe Financiële Gids uit. Dit jaar is deze gids van een fraaie nieuwe vormgeving voorzien door Karlijn Hoozemans van BB Designburo. De Financiële Gids heeft een rustige, strakke en eigentijdse uitstraling gekregen met veel herkenbare Robbe-foto’s.

 

Actuele onderwerpen

De adviseurs van team Robbe informeren de lezer in deze uitgave over actuele onderwerpen op financieel gebied. Onder meer de afschaffing van de zogenoemde Wet Hillen, pensioenverdeling bij een echtscheiding en het belang van een aansprakelijkheidsverzekering komen aan bod.

 

Rondje Robbe

In de rubriek Rondje Robbe staan nieuwtjes over ons kantoor. Zo is te lezen over de ervaringen met de meeloopstages op kantoor: alle medewerkers van Robbe draaien een dagdeel mee met een collega van een andere afdeling. De vorig jaar geïntroduceerde Robbe-puzzel is ook in deze rubriek te vinden.

 

De Robbe Financiële Gids 2019 is hier digitaal door te bladeren. Als u vragen heeft over onderwerpen die in de Financiële Gids aan bod komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel