Robbe
Mijn Robbe
Nieuws    >    RegioBank beste beoordeeld
RegioBank beste beoordeeld

24 oktober 2017 / RegioBank - Betalen - Mobiel Bankieren

RegioBank beste beoordeeld

Klanten zijn het meest tevreden over RegioBank. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. De resultaten zijn gepubliceerd in de Geldgidsvan november.

 

De Consumentenbond heeft de tevredenheid over banken in kaart gebracht. Ruim 11.000 consumenten hebben hun bank daarvoor rapportcijfers gegeven.

 

Service

RegioBank krijgt van zijn klanten als algemeen rapportcijfer een 9, het hoogste cijfer van alle banken. Het rapportcijfer voor service levert een gedeelde eerste plaats op: RegioBank en Knab scoren beide een 8,5. Voor de verhouding kosten-service krijgt RegioBank een 8, wederom de beste beoordeling.

 

De procentuele prijsstijging van de betaalrekening is bij RegioBank het laagst van alle banken. Verder scoort RegioBank goed op duurzaamheidscriteria en is de winstgevendheid niet exorbitant hoog.

 

Kantoren

Inmiddels is RegioBank qua aantal kantoorvestigingen met afstand de grootste bank van Nederland. De teller staat op 530. Ter vergelijking: de nummer 2, Rabobank, heeft 450 kantoren en ING, dat op de derde plaats staat, 380 servicepunten.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel