Robbe
Inloggen
Nieuws    >    RegioBank al vier jaar de beste bank
RegioBank al vier jaar de beste bank

10 september 2020 / RegioBank - RegioBank - Overstapservice

RegioBank al vier jaar de beste bank

RegioBank krijgt ook dit jaar van alle banken de hoogste rapportcijfers. Dat blijkt uit de Bankenmonitor, het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond onder ruim 11.000 bankklanten. De afgelopen drie jaar stond RegioBank ook al bovenaan.

 

Elk jaar vraagt de Consumentenbond aan een groot panel bestaande uit 11.000 consumenten wat zij van hun bank vinden. RegioBank scoort het beste met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Ook op de andere onderdelen werd RegioBank - al vier jaar op rij - als beste beoordeeld: voor zowel service als voor internet- en mobiel bankieren kreeg RegioBank een 8,7.

 

 

Kop koffie

 

RegioBank, die dit jaar honderd jaar bestaat, heeft zo’n vijfhonderd vestigingen verspreid over heel Nederland. Zo ook in Oosterhout, waar Robbe Financiële Raadgevers en Finenzo samenwerken in de vestiging in het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein.

 

‘Ik ben ontzettend trots dat klanten onze dienstverlening weten te waarderen’, zegt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers. ‘Terwijl andere banken hun dienstverlening versoberen, houdt RegioBank vast aan het principe van persoonlijke dienstverlening dichtbij de klant. Bij RegioBank ken je de adviseur en de adviseur kent jou. Je bent altijd welkom voor advies en een kop koffie.’

 

Overstappen

 

Overstappen naar de beste bank van Nederland is eenvoudiger dan veel mensen denken. Banken hebben een initiatief in het leven geroepen om het overstappen voor consumenten makkelijker te maken: de Overstapservice. Een klant kan hiervan gebruikmaken als hij zijn betalingsverkeer wil omzetten naar een nieuwe of bestaande betaalrekening bij een andere bank.

 

De service zorgt ervoor dat betalingen en overboekingen soepel verlopen. Gedurende dertien maanden worden alle binnenkomende bedragen op de oude betaalrekening automatisch overgeboekt naar de nieuwe betaalrekening. Ook geeft de service het nieuwe nummer bankrekeningnummer door aan bedrijven en instanties die middels een automatische incasso geld afschrijven van de rekening.

 

 
  Algemeen

Internet- en Mobiel

Bankieren

Kosten Service
RegioBank 9,4

8,7

8 8,7
ASN Bank 9,2 8,6 7,7 8,5
Knab 9,1 8,6 7,9 8,6
Triodos Bank 8,7 8,3 6,8 8,4
SNS 8,2 8,3 7,1 8,1
Rabobank 7,4 8,2 6,3 7,5
ABN Amro 7,2 8,1 6,3 7,4
ING 7,1 8,1 6,1 7,4

Peildatum: juli 2020

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel