Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Parkfeest goed verzekerd
Parkfeest goed verzekerd

07 juni 2022 / Verzekeringen - Evenementen - Over Robbe

Parkfeest goed verzekerd

Komend weekend vormt het Oosterhoutse Slotpark weer het decor voor het Parkfeest. Met optredens van onder meer Direct, Maan en Diggy Dex is Oosterhout verzekerd van een geweldig feestweekend. Robbe Financiële Raadgevers zorgt ervoor dat het Parkfeest zelf ook goed is verzekerd.

 

Robbe is al jaren trotse sponsor van het Parkfeest en regelt de verzekeringen voor het evenement. “Honderden vrijwilligers zorgen er weer voor dat het Parkfeest het leukste feest van Oosterhout is”, zegt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers. “Zorgdragen voor de benodigde verzekeringen is wat wij vanuit onze expertise kunnen doen om dit feest een succes te maken.”

 

Van opbouw tot en met afbouw

 

De evenementenverzekering die Robbe afsluit, dekt kosten als het Parkfeest onverhoopt zou moeten worden afgelast. “Verder is uiteraard het materiaal verzekerd”, vertelt Petran Verduijn, assurantieadviseur bedrijven bij Robbe. “Denk aan de podia, muziekinstrumenten, geluidsapparatuur, horeca-inventaris en sanitair. Het gaat om meer dan een miljoen euro aan spullen die zijn verzekerd voor brand, diefstal en schade vanaf de opbouw tot en met de afbouw. Op- en afbouwen neemt in totaal ruim een week in beslag.”

 

Het derde deel van de evenementenverzekering omvat aansprakelijkheid. “Het gaat daarbij met name om mogelijke letselschade bij bezoekers, artiesten en vrijwilligers. Want ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er onverhoopt iets gebeuren.”

 

Aanschuiven

 

Het Parkfeest is niet het enige evenement in Oosterhout waarvoor Robbe Financiële Raadgevers de evenementenverzekering regelt. “Eigenlijk zou elke vereniging die een evenement organiseert, bij ons moeten aanschuiven om de risico’s door te spreken”, vindt Verduijn. “Dat geldt zeker als een dekking voor de onkosten als gevolg van extreem weer gewenst is – een absolute overweging waard bij buitenevenementen gezien de steeds extremere regenval, storm en hagel.”

 

Naast de praktische tips die de adviseurs tijdens zo’n gesprek aanreiken, bekijken zij ook in hoeverre reeds bestaande verzekeringen (deels) dekking bieden. “Zo kunnen wij ons steentje bijdragen aan de succesvolle organisatie van het evenement en kunnen organisatoren zich met een geruster gevoel focussen op de vele andere zaken uit het draaiboek.”

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel