Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Op Biggenjacht in Oosterhout
Op Biggenjacht in Oosterhout

03 oktober 2023 / RegioBank - Kinder- en jeugdrekeningen - Evenementen

Op Biggenjacht in Oosterhout

Tien rode spaarvarkens van RegioBank zijn ontsnapt! Ze hebben zich op verschillende plaatsen in Oosterhout verstopt. Vanaf zaterdag 7 oktober kunnen kinderen de biggen zoeken. Wie een spaarvarken vindt en terugbrengt, wint een prijs!

 

De hele maand oktober zijn het weer Kinderspaarweken bij RegioBank. Het thema dit jaar is 'Held met je geld'. Je kunt op verschillende manieren een held zijn, bijvoorbeeld door goed te sparen. Kinderen die in oktober geld overmaken naar hun RegioBank-spaarrekening, mogen bij ons op kantoor een cadeautje komen uitkiezen.

 

Held met je geld

 

Tijdens de Kinderspaarweken organiseren we in het Forvm Financieel Centrum ook een gratis workshop ‘Held met je geld’ voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Hierin leren ze hoe ze kunnen sparen, maar ook hoe ze internetcriminaliteit kunnen herkennen en voorkomen. De workshop vindt plaats op donderdag 19 oktober 2023 om 10.00 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar welkom@robbe.nl.

 

Kraak de kluis

 

Verder zijn we op zoek naar helden die willen helpen met het terugvinden van onze spaarvarkens. Er zijn namelijk tien rode RegioBank-spaarvarkens ontsnapt! Ze hebben zich op verschillende plaatsen in Oosterhout verstopt. Wie een van de spaarvarkens vindt en tijdens openingstijden terugbrengt naar RegioBank aan het Bouwlingplein, mag als vindersloon een prijs uit de cadeaukast kiezen. Lukt het om de kluis te kraken met de code die in het spaarvarken zit? Dan wint diegene ook een gamecard van € 25 voor gamehal King Kong Arcade. De Biggenjacht start op zaterdag 7 oktober 2023 en is te volgen op Facebook. Daar zullen ook hints worden gedeeld over de vindplaatsen van de varkens.

 

Biggenjacht is een speurtocht voor kinderen in de basisschoolleeftijd en wordt georganiseerd door Robbe Financiële Raadgevers en Finenzo Oosterhout, zelfstandig adviseurs van RegioBank.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel