Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Kinderspaarweken: kom sparen en krijg een leuke verrassing!
Kinderspaarweken: kom sparen en krijg een leuke verrassing!

05 oktober 2021 / RegioBank - Kinder- en jeugdrekeningen

Kinderspaarweken: kom sparen en krijg een leuke verrassing!

Het zijn weer Kinderspaarweken bij RegioBank! Robbe, zelfstandig adviseur van RegioBank in Oosterhout, beloont kinderen die sparen in de maanden oktober en november met een leuke verrassing.

 

Sparen is belangrijk én leuk, maar volhouden is best een uitdaging. Daarom belonen we kinderen voor het goede sparen tijdens de Kinderspaarweken. Maakt u tussen 1 oktober en 30 november 2021 spaargeld over op de RegioBank-spaarrekening van uw kind? Dan mag hij of zij een cadeautje komen uitkiezen. Daarvoor is een speciale cadeautafel ingericht in de RegioBank-kamer van het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein.

 

Open Zilvervloot Sparen voor 1 november

 

Ook kinderen die nog geen RegioBank-rekening hebben, zijn van harte welkom. Onze adviseurs vertellen (groot)ouders en kinderen graag over het bekende Zilvervloot Sparen. Naast de variabele rente ontvangt uw (klein)kind op de achttiende verjaardag een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar, met een maximum van 10%. Per jaar kan maximaal € 600 worden gestort op de rekening.

Per 1 november 2021 gaat deze bonusrente helaas fors omlaag, dus als u overweegt een Zilvervloot-rekening te openen voor uw (klein)kind, doe dit dan uiterlijk 31 oktober aanstaande. Uiteraard mag uw (klein)kind na het openen van een spaarrekening ook een cadeautje uitzoeken.

 

JongWijs-pakket geeft spaartips

 

RegioBank heeft handige spaartips om uw kind stap voor stap met geld te leren omgaan. Dit doen we bijvoorbeeld met ons JongWijs-pakket. Dit is een pakket speciaal voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een eigen spaar- en betaalrekening én post met tips en leuke weetjes op de verjaardag. De ouders krijgen ook elk jaar interessante informatie en praktische tips, afgestemd op de leeftijd van het kind.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel