Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Kinderspaarweken bij RegioBank in oktober en november
Kinderspaarweken bij RegioBank in oktober en november

29 september 2020 / RegioBank - Kinder- en jeugdrekeningen

Kinderspaarweken bij RegioBank in oktober en november

Het is belangrijk dat kinderen al vroeg leren omgaan met geld. Daarom geeft RegioBank een beloning aan kinderen die sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Robbe en Finenzo, zelfstandig adviseurs van RegioBank aan het Bouwlingplein in Oosterhout, is het in de maanden oktober en november feest voor kinderen.

 

Als een kind tussen 1 oktober en 30 november 2020 geld op zijn of haar bestaande rekening van RegioBank stort, dan mag hij of zij een cadeautje komen uitkiezen. Daarvoor is een speciale cadeautafel ingericht in de RegioBank-kamer van het Forvm Financieel Centrum.

 

Omdat de RegioBank-vestiging aan het Bouwlingplein geen kasfunctie heeft, kunnen kinderen helaas niet met hun spaarpot binnen komen lopen. Het gespaarde bedrag moet worden overgemaakt. Na de girale storting kan een van de ouders een afspraak maken om met zijn of haar kind het cadeautje en een heus spaarcertificaat coronaproof op te komen halen.

 

JongWijs

Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. De RegioBank-adviseurs vertellen ouders en kinderen graag over het bekende Zilvervloot Sparen, en over JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf.

 

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het bestaat uit een spaar- en betaalrekening met jaarlijks leuke geldtips en -weetjes. Ook de ouders krijgen elk jaar interessante informatie en praktische tips, afgestemd op de leeftijd van het kind.

 

Kleurplaat

Speciaal voor de Kinderspaarweken heeft RegioBank twee kleurplaten laten maken. Deze zijn hieronder te downloaden om uit te printen (klik daarvoor op de kleurplaat naar keuze). Ook zijn ze af te halen bij de receptie van het Forvm Financieel Centrum aan het Bouwlingplein. Kinderen die hun ingekleurde kleurplaat bij de receptie inleveren, ontvangen een kleine attentie.

 

 

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel