Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Gratis telefonisch pensioenspreekuur
Gratis telefonisch pensioenspreekuur

26 oktober 2020 / Pensioenen - Pensioen3daagse - Pensioentool 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen'

Gratis telefonisch pensioenspreekuur

Tijdens de Pensioen3daagse op 3, 4 en 5 november kan iedereen met vragen over zijn of haar pensioen terecht bij Robbe Financiële Raadgevers. Adviseurs Arjan Vaes en Jeroen Ziengs zitten die drie dagen klaar bij de telefoon om pensioenvragen te beantwoorden.

 

Bellen kan van negen tot vijf uur. Vragen mogen ook gemaild worden naar pensioenen@robbe.nl of gesteld via het formulier op de website. Een antwoord volgt dan zo snel mogelijk.

 

"Het maakt niet uit of je klant bent van ons kantoor of niet", benadrukt pensioensadviseur Arjan Vaes. "Iedereen met een pensioenvraag mag vrijblijvend bellen of mailen."

 

Voorbeeldvragen

 

Het telefonisch spreekuur is bedoeld om mensen met een pensioenvraag op weg te helpen. "Wat gebeurt er bijvoorbeeld op pensioengebied bij een echtscheiding of bij overlijden", geeft Vaes als voorbeeld. "Een zzp'er kan zich afvragen hoe hij het beste pensioen kan opbouwen. Of wat als je uit dienst gaat bij je huidige werkgever en bij je nieuwe werkgever zelfs iets dient te regelen voor je pensioen? Wij kijken graag mee!"

 

Initiatief

 

De Pensioen3daagse is een initiatief van platform Wijzer in geldzaken, omdat uit onderzoek blijkt dat de pensioenkennis van de Nederlandse beroepsbevolking beperkt is. Deze drie dagen zijn bedoeld om het pensioenbewustzijn in Nederland te vergroten.

 

Pensioentool

 

Op de Robbe-site staat de pensioentool 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen', die inzicht kan geven in je pensioensituatie. Na het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen geeft de tool je een overzicht met pensioentips en actiepunten afgestemd op jouw situatie.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel