Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Decemberactie: gratis parkeren in de Forvm Parking tijdens de weekenden
Decemberactie: gratis parkeren in de Forvm Parking tijdens de weekenden

10 december 2018 / Forvm Financieel Centrum - Over Robbe

Decemberactie: gratis parkeren in de Forvm Parking tijdens de weekenden

In de dure decembermaand kerstinkopen doen in de Oosterhoutse binnenstad? Parkeren kan deze maand in het weekend gratis in de Forvm Parking aan het Bouwlingplein. “Een klein steuntje in de rug, voor het winkelend publiek en voor de Oosterhoutse middenstand.”

 

Een beetje verscholen ligt de ingang van de Forvm Parking aan het Bouwlingplein, zo tussen het Forvm Financieel Centrum en appartementencomplex De Regentes. De parkeergarage, die bestaat uit twee verdiepingen en over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikt, telt 120 plaatsen. Door de week parkeren hier met name klanten en medewerkers van Robbe Financiële Raadgevers en de andere bedrijven die in het Forvm Financieel Centrum zijn gevestigd.

 

“Het winkelend publiek mag uiteraard ook gebruikmaken van deze parkeergarage”, zegt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers. “Omdat de decembermaand al duur genoeg is, is parkeren in de Forvm Parking deze maand in de weekenden gratis. Een klein steuntje in de rug, ook voor de Oosterhoutse middenstand, tijdens het doen van de kerstinkopen.”

 

Bankpas

De Forvm Parking werkt niet met parkeerkaartjes. In- en uitrijden gaat met een bankpas. De slagboom gaat open na het invoeren van een bankpas. Om de parkeergarage te verlaten moet diezelfde bankpas worden ingevoerd. “Uiteraard wordt er tijdens de weekenden in december niets afgeschreven”, verzekert Robbe.

 

’s Avonds is de Forvm Parking afgesloten door een hek. “Dat hekwerk is te openen met de bankpas waarmee iemand de garage is ingereden. Hiervoor zit in de muur naast de uitrit een kaartlezer. Na het invoeren van de bankpas gaat het hek automatisch open.”

 

Het gratis parkeren geldt in de maand december van vrijdagavond 18.00 uur tot zondagavond 24.00 uur.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel