Robbe
Inloggen
Nieuws    >    De Robbe Financiële Gids 2021 is verschenen
De Robbe Financiële Gids 2021 is verschenen

31 maart 2021 / Financiële Gids - Over Robbe

De Robbe Financiële Gids 2021 is verschenen

Robbe Financiële Raadgevers geeft elk jaar de Robbe Financiële Gids uit. De editie van 2021 is inmiddels verschenen en verstuurd naar bijna drieduizend relaties.

 

Uiteraard informeren de adviseurs van team Robbe de lezer van de Financiële Gids zoals gebruikelijk over actuele onderwerpen op financieel gebied. Onder meer belastingvrij schenken en sparen, de aflossingsvrije hypotheek, en het belang van een rechtsbijstandverzekering komen aan bod.

 

In de rubriek Rondje Robbe staan nieuwtjes over ons kantoor. Hierin is bijvoorbeeld te lezen hoe het werk in coronatijd doorgaat. De Robbe-puzzel, die dit jaar de vorm van een rebus heeft gekregen, is eveneens in deze rubriek te vinden.

 

Trots zijn we op de rubriek Feedback, waarin klanten laten weten hoe Robbe hen verder heeft geholpen. Deze verhalen zijn ook op onze website te lezen, op de pagina Klantervaringen.

 

Eigen foto's

 

De Robbe Financiële Gids 2021, die is vormgegeven door Karlijn Hoozemans van BB Designburo, bevat dit jaar bijzonder veel eigen foto's. De meeste zijn gemaakt door fotograaf Jorn op den Buijs.

 

De Robbe Financiële Gids 2021 is hier digitaal door te bladeren. Een papieren exemplaar is aan te vragen via dit formulier.

 

Als u vragen heeft over onderwerpen die in de Financiële Gids aan bod komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel