Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Cadeaubon ijssalon ViaVia bij JongWijs-rekening
Cadeaubon ijssalon ViaVia bij JongWijs-rekening

18 juni 2019 / RegioBank - Kinder- en jeugdrekeningen - Over Robbe

Cadeaubon ijssalon ViaVia bij JongWijs-rekening

Robbe Financiële Raadgevers start een nieuwe actie met een Oosterhoutse collega-ondernemer: ouders die voor 21 september 2019 een JongWijs-rekening bij RegioBank openen, krijgen voor hun kind een cadeaubon voor ijssalon ViaVia ter waarde van 7,50 euro.

 

Eerder organiseerde Robbe Financiële Raadgevers al acties met koffie- en theespeciaalzaak Troost en Leut en met Bakkerij Snelders. Met het oog op de zomer is nu samenwerking gezocht met ViaVia, de ijssalon aan de Oosterhoutse Markt.

Opent u bij Robbe Financiële Raadgevers JongWijs met betaalpas voor 21 september 2019, dan krijgt uw kind een cadeaubon van ijssalon ViaVia ter waarde van € 7,50.

 

Geldtips

JongWijs van RegioBank is een pakket met een spaar- en betaalrekening voor kinderen van nul tot achttien jaar, met jaarlijks leuke en praktische geldtips voor kinderen én ouders. Hoe leren we kinderen om veilig te pinnen? En wat de waarde van geld is? Zo leren kinderen spelenderwijs om verstandig om te gaan met geld.

 

Kan, maar hoeft niet

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf acht jaar komt daar een betaalrekening bij. Met toestemming van de ouder ook een jeugdpas met weeklimiet en internet- en mobiel bankieren. “Dat kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan als het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren wij daar ook graag in”, laat Paul Robbe weten.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel