Robbe
Inloggen
Nieuws    >    BorrelZaken over aansprakelijkheid groot succes
BorrelZaken over aansprakelijkheid groot succes

01 juli 2019 / BorrelZaken - Over Robbe - Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

BorrelZaken over aansprakelijkheid groot succes

Robbe Financiële Raadgevers en Rijppaert & Peeters Advocaten organiseerden op dinsdag 25 juni 2019 de informele kennissessie BorrelZaken voor ondernemers. Het maximumaantal deelnemers had zich aangemeld voor deze bijeenkomst, die in het teken stond van aansprakelijkheid.

 

Op de tot nu toe warmste dag van het jaar wisten veel ondernemers de weg naar het Forvm Financieel Centrum aan het Oosterhoutse Bouwlingplein te vinden. Tijdens een interactieve sessie bespraken Mark van Raak, advocaat op het gebied van aansprakelijkheidsrecht bij Rijppaert & Peeters Advocaten, en Petran Verduijn, assurantieadviseur bedrijven van Robbe Financiële Raadgevers, daar het onderwerp aansprakelijkheid.

 

Gefronste wenkbrauwen

Van RI&E (risico-inventarisatie en -evaluatie) en leveringsvoorwaarden tot verzekeringen, veel kwesties passeerden de revue. Dat het op geheel vrijwillige basis vervullen van een bestuursfunctie bij bijvoorbeeld een sportvereniging kan resulteren in hoofdelijke aansprakelijkheid, zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij de deelnemers. En er waren meer onderwerpen die stof tot nadenken gaven. "De genodigden kunnen hier nu hun voordeel mee doen", aldus Verduijn.

 

Airco

Ook deze middag toonde het meest klantvriendelijke kantoor van Nederland zijn gastvrije gezicht. Na afloop was er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje na te borrelen. Het dakterras was helaas te warm voor de borrel, maar in de airco van het restaurant was het goed toeven.

 

September

De volgende BorrelZaken, waarin een nieuwe interessante kwestie voor ondernemers aan bod zal komen, staat over een paar maanden gepland. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de precieze datum en verzekerd zijn van deelname? Laat dan hier je gegevens achter.

 

Fotograaf Margret Tielemans maakte onderstaande fotoreportage.

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel