Robbe
Mijn Robbe
Nieuws    >    BorrelZaken: wake-upcall voor ondernemers
BorrelZaken: wake-upcall voor ondernemers

02 december 2019 / BorrelZaken - Evenementen - Verzekeringen

BorrelZaken: wake-upcall voor ondernemers

Wat zijn de grootste nachtmerries voor ondernemers? Tijd voor een wake-upcall tijdens BorrelZaken! Op donderdag 12 december, tussen 16 en 18.30 uur, komt aan bod hoe deze nachtmerries zijn te voorkomen of beperken.

 

"Stel: u start 's ochtends uw computer op en het scherm blijft zwart", schetst Petran Verduijn, assurantieadviseur bedrijven bij Robbe. "U bent gehackt! Wat nu?" Slachtoffer worden van een cyberaanval is iets waar ondernemers liever niet aan denken. Of een nog veel grotere nachtmerrie: het overlijden van een medeondernemer. "Beschikt u dan over de financiële middelen om de nabestaanden van uw compagnon uit te kopen?"

 

Verduijn gaat ondernemers met dit soort scenario’s confronteren tijdens BorrelZaken op donderdag 12 december. Hij doet dat samen met collega Arjan Vaes, pensioenadviseur bij Robbe, en Mark van Raak, advocaat op het gebied van aansprakelijkheid bij Rijppaert & Peeters Advocaten. Uiteraard zullen zij ook oplossingen aanreiken. De kennissessie wordt gevolgd door een gezellige borrel.

 

Deelname aan BorrelZaken is gratis, maar aanmelden is vanwege het beperkte aantal plaatsen wel nodig via www.borrelzaken.nl

 

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel