Robbe
Inloggen
Nieuws    >    BorrelZaken: wake-upcall voor ondernemers (UITGESTELD)
BorrelZaken: wake-upcall voor ondernemers (UITGESTELD)

13 maart 2020 / BorrelZaken - Evenementen - Verzekeringen

BorrelZaken: wake-upcall voor ondernemers (UITGESTELD)

De editie van BorrelZaken die gepland stond op donderdag 2 april, wordt vanwege de maatregelen m.b.t. het coronavirus uitgesteld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe datum? Meld je aan voor de mailinglist.

 

Tijd voor een wake-upcall voor ondernemers tijdens BorrelZaken! Op donderdag 2 april confronteren Robbe en Rijppaert & Peeters Advocaten ondernemers met risico's waarvan zij zich het bestaan of de impact ervan niet altijd realiseren.

 

"Stel: u start 's ochtends uw computer op en het scherm blijft zwart", schetst Petran Verduijn, assurantieadviseur bedrijven bij Robbe. "U bent gehackt! Wat nu?" Slachtoffer worden van een cyberaanval is iets waar ondernemers liever niet aan denken. Of een nog veel groter rampscenario: het overlijden van een medeondernemer. "Beschikt u dan over de financiële middelen om de nabestaanden van uw compagnon uit te kopen?"

 

Verduijn gaat ondernemers met dit soort scenario’s confronteren tijdens BorrelZaken op donderdag 2 april, tussen 16 en 18.30 uur. Hij doet dat samen met collega Arjan Vaes, pensioenadviseur bij Robbe, en Lisanne Jansen, advocaat gespecialiseerd in arbeids- en aansprakelijkheidsrecht bij Rijppaert & Peeters Advocaten. Uiteraard zullen zij ook oplossingen aanreiken. De kennissessie wordt gevolgd door een gezellige borrel.

 

Deelname aan BorrelZaken is gratis, maar aanmelden is vanwege het beperkte aantal plaatsen wel nodig via www.borrelzaken.nl

 

 

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel