Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Speciale aanbieding: autopas MKB Brandstof met korting
Speciale aanbieding: autopas MKB Brandstof met korting

24 augustus 2020 / Zakelijk - Administratie - Over Robbe

Speciale aanbieding: autopas MKB Brandstof met korting

Geen losse bonnetjes meer voor tanken, laden, parkeren en de carwash? Het kan met de autopas van MKB Brandstof, die alle kosten 100% fiscusproof op één verzamelfactuur zet. Voor zakelijke klanten van Robbe Financiële Raadgevers geldt nu een speciale aanbieding.

 

Met de MKB Brandstofpas reken je eenvoudig af aan de pomp, bij de carwash en bij de laadpaal. Alle transacties komen op een maandfactuur te staan, met de btw direct inzichtelijk voor de aangifte.

 

Parkeren op straat kan met de handige app Parkeren van MKB Brandstof; betaling gaat per minuut. Bij parkeergarages van Q-Park en P1 kun je in- en uitrijden met de autopas. Ook die kosten zijn terug te vinden op de maandfactuur.

 

Aanbieding

 

Voor de zakelijke relaties van Robbe Financiële Raadgevers heeft MKB Brandstof een speciale aanbieding: bij aanmelding via deze link ontvangen zij de autopas zes maanden gratis én krijgen ze een parkeertegod van € 20. Na die zes maanden brengt MKB Brandstof de normale maandbijdrage à € 8,90 excl. btw per pas in rekening.

 

Meer informatie is te vinden in deze flyer van MKB Brandstof.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel