Robbe
Inloggen

Jef Reintjens

Jef Reintjens is al twintig jaar klant en zelfbenoemd Robbe-fan. “Verstandig advies dat ook nog geld bespaart, wat wil je nog meer?”

 

Twintig jaar geleden verkocht een Haagse assurantietussenpersoon zijn verzekeringsportefeuille aan Frans Robbe. Daardoor verhuisden de verzekeringen van Jef Reintjens naar Robbe Financiële Raadgevers. Sindsdien is hij klant. “En een fan, dus wellicht wordt dit een té positief verhaal”, waarschuwt Reintjens lachend. “Dienstbaar zijn staat bij Robbe bovenaan. Frans zegt altijd dat klanten helpen hem het grootste plezier geeft, en dat meent hij ook echt. Het is fantastisch als zo iemand je zaakjes regelt.”

 

Keuken

 

Als je zo lang klant bent, is het bijna onvermijdelijk dat je op een bepaald moment een beroep moet doen op je verzekering. In het geval van Reintjens was dat vanwege een flinke schade aan zijn huis, aan de Prinsengracht in Amsterdam – “een van de mooiste plekken om te wonen, met uitzicht over de Noordermarkt”.

 

De nieuwe buurman besloot zijn net aangekochte woning te slopen. “Het aanbrengen van een nieuwe fundering veroorzaakte dusdanige trillingen bij ons dat de keuken helemaal schuin zakte. Dat is, mede dankzij de verzekering bij Robbe en de inspanningen van Eric van Waesberge, helemaal opgelost.”

 

 

Brand

 

Een tweede moment kwam toen in 2002 het pand aan de Keizersgracht waarin het architectenbureau van Reintjens was gevestigd, deels afbrandde. “De twee bovenste etages waren volledig weg”, vertelt Reintjens.

 

“Het gebouw, waarvan ik samen met twee anderen eigenaar ben, was niet verzekerd bij Robbe. We bleken onderverzekerd te zijn. De verzekeraar ging uit van de herbouwwaarde. Het is echter een Rijksmomument uit 1608 en dan ga je niet herbouwen, maar repareren, wat veel duurder is. We hebben het volledig gerestaureerd en voorzien van een nieuwe fundering. Na de brand zijn we overgestapt naar Robbe. Die verzekering bleek ook nog eens een stuk goedkoper. Robbe biedt dus niet alleen een goede dienstverlening, maar is ook heel concurrerend.”

 

Afstand

 

Reintjens heeft met name telefonisch contact met de adviseurs van Robbe. “Dat is gezien de afstand Amsterdam-Oosterhout wel zo makkelijk”, geeft hij aan.

 

“Alleen toen we een andere hypotheek nodig hadden, zijn we wel een paar keer op kantoor geweest. Dan is persoonlijk contact wel heel prettig. We hebben goede adviezen gekregen en een fantastisch lage rente. Verstandig advies dat ook nog geld bespaart, wat wil je nog meer?”

 

 

 

(De foto boven aan deze pagina is afkomstig van André/Flickr.)