Robbe
Inloggen
Zakelijk    >    RegioBank    >    Voor verenigingen en stichtingen

Voor verenigingen en stichtingen

Als Vereniging of Stichting heeft u een zakelijke rekening nodig om contributie te ontvangen of uitgaves namens de organisatie te doen. Zo houdt u het betalingsverkeer gescheiden van privébetalingen en makkelijk te administreren voor de belastingdienst.

 

RegioBank begrijpt dat verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een totaalpakket tegen lage kosten. Voor € 9,50 per maand heeft u als vereniging of stichting een zakelijke betaal- en spaarrekening, de V&S Rekening. Inbegrepen in dit bedrag is een betaalpas, internetbankieren en 500 reguliere in-/uitgaande transacties per jaar. Uiteraard is het tegen een meerprijs mogelijk om meer personen van een bankpas en internetbankieren te voorzien indien noodzakelijk.

 

Als u van bank wilt overstappen bieden wij ook de zakelijke overstapservice om dit eenvoudiger voor u te maken. Als u bij de huidige bank al werkt met een incasso- of acceptgiro contract, kunt u deze ook voortzetten via RegioBank. Dit scheelt u een hoop tijd bij het innen van lidmaatschapsgeld of andere bijdragen.

 

Als RegioBank-adviseur weten wij uit ervaring dat het fijn is als u op korte termijn en persoonlijk geholpen kunt worden als u advies wilt over de bankzaken of als u iets wilt wijzigen met het bestuur. Bij ons kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog terecht. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen zonder keuzemenu of wachttijd.