Robbe
Inloggen
Over Robbe    >    Financiële Gids    >    Medewerker Backoffice Verzekeringen

Vacature: Medewerker Backoffice Verzekeringen

Voor onze volmachtafdeling zoeken wij een medewerker backoffice schadeverzekeringen met ervaring in de verzekeringsbranche bij een assurantietussenpersoon en/of (bij voorkeur) een gevolmachtigd agent.

 

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

 

Jij bent samen met jouw collega’s op de backoffice schadeverzekeringen verantwoordelijk voor een correcte polisadministratie. Het muteren van bestaande polissen en het opmaken van nieuwe schadepolissen voor zowel volmachten als provinciale maatschappijen behoren tot jouw taken, alsmede het bieden van een actieve ondersteuning bij de conversie van polissen en werkzaamheden omtrent polissen/maatschappijen. Intern heb jij contact met de collega’s van de commerciële afdeling. Extern heb jij voor jouw deel van het werk contact met klanten en schakel jij met verzekeringsmaatschappijen. Het is belangrijk dat je zelfstandig en secuur werkt. Jij bent niet te beroerd om de mouwen op te stropen en veel werk te verzetten.

 

Wie zijn wij?

 

Robbe Financiële Raadgevers is een financieel dienstverlener uit Oosterhout, een begrip in de regio met klanten door heel Nederland. Robbe bestaat al ruim 55 jaar en heeft meer dan veertig ervaren financieel specialisten in huis. Zij zijn allen hoogopgeleid en zij worden permanent bijgeschoold.

 

Zakelijke en particuliere klanten kunnen met al hun financiële zaken bij Robbe terecht. Denk aan schade- en levensverzekeringen, fiscale en juridische vragen, administraties, hypotheken en spaar- en beleggingsadviezen. Robbe is Zelfstandig Adviseur van Regiobank, waardoor zij eveneens betaal- en spaarrekeningen aanbieden en/of indien gewenst klanten van een lening kunnen voorzien.

 

Robbe is een familiebedrijf waar het echt kennen van de klant geen mooie woorden zijn, maar dit ook blijkt in de praktijk. Dit wordt al jarenlang gewaardeerd door de vele trouwe klanten van Robbe. In 2019 won Robbe de VVP Advies Award, de prijs voor het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland.

 

Hoe is het om bij Robbe te werken?

 

De sfeer binnen het bedrijf kenmerkt zich als open, eerlijk en informeel. Er wordt op een professionele wijze gewerkt, waarbij de medewerkers de vrijheid en de ruimte hebben om zelfstandig te kunnen werken. De medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf en dit stralen zij uit naar de markt.

 

Alles op het gebied van financieel advies onder één dak op een persoonlijke, betrokken en geïnteresseerde wijze met advies van een kwalitatief hoog niveau. Dat is in één zin omschreven waar Robbe voor staat!

 

Welke eisen worden er gesteld aan jou?

 

 • Hands-on type, accuraat, servicegericht en gedisciplineerd;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Oosterhout NB;
 • Enthousiaste persoonlijkheid die in staat is om zowel zelfstandig als in een team te werken;
 • In het bezit van het certificaat Wft Basis en de diploma’s Wft Schade Particulieren en Wft Schade Zakelijk;
 • Ervaring met de programma’s Word en Excel;
 • Ervaring met CCS (Level/7) is een pre;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Ervaring binnen een assurantiekantoor en/of (bij voorkeur) binnen een volmachtbedrijf is een pre.

 

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

 

 • Salarisindicatie: marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (jaarcontract) voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Vaste netto onkostenvergoeding van € 40,- per maand (op fulltimebasis);
 • 8% vakantiegeld, dat maandelijks wordt uitbetaald;
 • Flexibele werktijden, in overleg met de collega’s op de afdeling;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Voor meer informatie over de procedure of andere vragen kun je contact opnemen met Paul Robbe op telefoonnummer: 0162-452200 of per e-mail: p.robbe@robbe.nl.

 

Jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie en cv, mag je richten aan: p.robbe@robbe.nl