Robbe
Inloggen
Nieuws    >    Gezocht: twee nieuwe collega's!
Gezocht: twee nieuwe collega's!

14 oktober 2021 / Over Robbe - Verzekeringen - Belastingen

Gezocht: twee nieuwe collega's!

Wij zijn op zoek naar twee collega's om ons team van medewerkers te komen versterken: een verzekeringsadviseur particulieren en een assistent-fiscalist.

 

Verzekeringsadviseur Particulieren

 

Voor onze assurantieafdeling zoeken we een betrokken en deskundige adviseur voor de particuliere markt. Door zijn of haar gedrevenheid en klantgerichtheid voorziet hij of zij klanten van advies en weet hij/zij het vertrouwen te winnen om alle verzekeringen onder te brengen bij Robbe en deze te behouden. Vaak is het advies telefonisch en worden er zaken afgestemd per e-mail. Uiteraard ontvangt de adviseur met regelmaat klanten op het kantoor in het centrum van Oosterhout. Dat kan vanuit een verzoek van de klant, vanuit eigen initiatief of via een collega van de belasting- of hypotheekafdeling. Lees hier meer over de vacature Verzekeringsadviseur Particulieren.

 

Assistent-Fiscalist

 

Ook voor de fiscale afdeling zoeken we een betrokken en deskundige medewerker. Hij of zij ontvangt klanten die zich bij de receptie hebben gemeld voor afspraken met adviseurs van de fiscale afdeling. Hij/zij regelt van alles per e-mail en telefonisch, is een manusje van alles, ziet het werk én pakt dingen op. Verdere taken zijn onder meer de facturatie, de ondersteuning van de fiscalisten bij het opstellen van bezwaarschriften, het vergelijken van aanslagen, het berekenen en aanvragen van toeslagen voor de klanten, en de digitale verwerking van aangeleverde stukken richting Belastingdienst. Lees hier meer over de vacature Assistent-Fiscalist.

 

Sollicitatieprocedure

 

Pieks verzorgt de werving en selectie betreffende deze functie. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Gerben Berm op telefoonnummer: 06-51427550.
Een sollicitatie, voorzien van een motivatie en cv, mag je richten aan: gerben@pieks.nl


 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op >

Deel dit artikel