Forvm Financieel Centrum

In oktober 2003 is de bouw gestart van het Financieel Centrum aan het Bouwlingplein in Oosterhout. Op 1 oktober 2004 is het hoogste punt van de bouw bereikt en sinds 18 april 2005 kunt u ons bereiken in het door Wentink Architecten uit Muiden ontworpen gebouw, dat de naam Forvm Financieel Centrum draagt.

Forvm Financieel Centrum is gebouwd aan de overzijde van ons oude kantoorpand 'De Gecroonde Bel', op de plaats waar wij ons kantoor in 1972 in Oosterhout gevestigd hebben. Het centrum bestaat uit een centrale ontvangsthal met daaraan grenzend twee zijvleugels van drie respectievelijk vier verdiepingen en een kantoortoren van vijf verdiepingen. Op de bovenste verdieping is een bedrijfskantine gevestigd met een groot dakterras. Achter het pand is een royale parkeergelegenheid voor ruim 120 auto's.Forvm

In het Financieel Centrum zullen verscheidene zelfstandige dienstverleners gevestigd worden, die door synergie en onderlinge samenwerking aan elke particulier en ondernemer een compleet pakket financiële diensten kunnen aanbieden. Naast ons kantoor zullen onder andere een accountantskantoor, een makelaar, een notariskantoor en een advocaat gevestigd worden. In de combinatie met onze activiteiten (financiële planning, fiscale adviezen, financieringen, hypotheken, lijfrentes, pensioenen en verzekeringen) kunnen alle financiële zaken onder één dak worden geregeld. Uiteraard zullen wij er daarbij voor waken dat onze huidige identiteit met maximale service en hoogste kwaliteit van onze adviezen behouden blijft.

Voor vragen over het Financieel Centrum en huurmogelijkheden kunt u zich wenden tot de heer drs. P.G. Robbe (p.robbe@robbe.nl)