Zakelijk

Voor ondernemers, verenigingen en stichtingen heeft RegioBank uitstekende betaalrekeningen tegen lage kosten. Met zakelijk internetbankieren regelt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken wanneer u dat wilt. De zakelijke spaarrekeningen van RegioBank kennen een zeer aantrekkelijk tarief.

Voor meer informatie over de zakelijke betaal- en spaarrekeningen van RegioBank verwijzen wij u naar de brochure Zakelijk Betalen en Sparen.

MKB Rekening

Voor mkb-bedrijven heeft RegioBank een compleet en voordelig betaalpakket. Voor dit pakket betaalt u een vast bedrag van € 6,75 per maand. In het pakket is inbegrepen een wereldpas, internetbankieren, alle transacties bij geld- en betaalautomaten en 1.250 internettransacties per jaar. Bij overschrijding van het aantal transacties in uw pakket kunt u eenvoudig extra transactiebundels bijkopen voor een vast tarief. Overgebleven transacties kunnen uiteraard worden meegenomen naar het volgende kalenderjaar.

V&S Rekening

Verenigingen en stichtingen kunnen gebruikmaken van de V&S Rekening van RegioBank. Voor dit betaalpakket is de bijdrage € 5,75 per maand. In dit pakket zijn dezelfde diensten begrepen als bij de MKB Rekening, echter het aantal inbegrepen internettransacties bedraagt 500 per jaar.

MeerKeuze Sparen

Voor zakelijke spaarders heeft RegioBank een speciale spaarrekening, MeerKeuze Sparen, met een zeer aantrekkelijke rente. De rekening bestaat uit een vrij spaardeel en kan desgewenst worden aangvuld met één of meerdere vast spaardelen. Het vrije deel kunt u dagelijks opnemen. Het vaste deel zet u voor een korte of langere tijd weg.