Jongeren

Voor kinderen heeft RegioBank uitstekende betaal- en spaarrekeningen. De bekendste spaarrekening voor (klein)kinderen is Zilvervloot Sparen. Met de JongWijs-rekening hebben jongeren een bankrekening die automatisch met hen meegroeit.

Voor meer informatie over de jongerenrekeningen bij RegioBank verwijzen wij u naar de brochure Junior Bankieren.

Zilvervloot Sparen

Met Zilvervloot Sparen kunt u een mooi bedrag voor uw (klein)kind sparen tegen een aantrekkelijke rentevergoeding. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag. Naast de aantrekkelijke variabele rente ontvangt uw kind op de 18e verjaardag een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar, met een maximum van 10%. Per jaar kan maximaal € 600 worden gestort op de rekening. Geld opnemen kan altijd door de wettelijke vertegenwoordiger; over tussentijds opgenomen bedragen wordt geen premie uitgekeerd.

JongWijs-rekening

De JongWijs-rekening kan vanaf de geboorte van een kind worden geopend. In eerste instantie is de rekening een spaarrekening. Zodra het kind 8 jaar oud wordt, komt er een betaalrekening bij en vanaf de twaalfde verjaardag is het ook mogelijk om met internetbankieren geld naar rekeningen van anderen over te maken. De JongWijs-rekening is tot de 18e verjaardag van het kind geheel kostenloos. Over het saldo van de JongWijs-spaarrekening wordt een variabele rentevergoeding uitgekeerd.