Nieuws

Geplaatst op 10 augustus 2017

De aflossingsvrije hypotheek in 2017 Onder veel woonconsumenten leeft de gedachte dat een aflossingsvrije hypotheek sinds een aantal jaren niet meer afgesloten kan worden of zelfs verboden zou zijn. Dit is niet waar. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die nog bestaan om een aflossingsvrije hypotheek (deels) te behouden.


Geplaatst op 31 juli 2017

Onbezorgd op zomervakantieEen reisverzekering is een belangrijk onderdeel voor een onbezorgde vakantie. Deze verzekering biedt hulp bij een eventuele calamiteit en in veel gevallen vergoeding van geleden schade. Bij het afsluiten van een reisverzekering heeft u de keuze tussen een aflopende en doorlopende reisverzekering.


Geplaatst op 21 juli 2017

Verhoging pensioenleeftijdPer 1 januari 2022 zal de AOW-leeftijd opschuiven naar 67 jaar en 3 maanden. Deze regel is van kracht vanwege het feit dat we steeds ouder worden. De verhoging van de AOW-leeftijd is namelijk gekoppeld aan de gemiddelde levensverwachting van de bevolking. De AOW-leeftijd gaat in 2018 naar 66 jaar en in 2021 naar 67 jaar.


Geplaatst op 12 juli 2017

Het gemak van een creditcardDe vakanties staan weer voor de deur, voor veel mensen de periode waarin ze er op uit trekken naar het buitenland. In deze tijd zie je ook dat veel verstrekkers van kredietkaarten de creditcard promoten als een handig betaalmiddel op reis. Wij constateren dat er soms onduidelijkheden zijn over de creditcard en geven hier graag een toelichting op.


Geplaatst op 12 mei 2017

InboedelverzekeringU heeft veel tijd besteed aan het inrichten van uw woning naar uw wensen, voor sommige meubelstukken heeft u misschien lang gespaard. Dan moet u er niet aan denken, dat door bijvoorbeeld brand of diefstal, uw spullen beschadigen of verdwijnen. Laat staan dat u zelf opdraait voor alle kosten van herstel of vervanging. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor schade veroorzaakt door onder andere brand, inbraak, diefstal, water en storm.


Pagina's