Nieuws

Geplaatst op 5 april 2017

Rijksoverheid stapt over op e-facturerenPer 1 januari 2017 gelden er nieuwe afspraken tussen de leveranciers van de Rijksoverheid: bij het aangaan van nieuwe inkoopovereenkomsten dienen de facturen elektronisch ingediend te worden. Een e-factuur is een digitaal bestand wat vanuit het ene geautomatiseerde systeem elektronisch te verwerken is in het andere systeem.


Geplaatst op 31 maart 2017

Week van het GeldOp donderdag 30 maart heeft Paul Robbe samen met Bas van Seters (RegioBank) in het kader van de Week van het Geld zes gastlessen verzorgd in de groepen 3 tot en met 6 van Basisschool De Westhoek in Oosterhout NB.


Geplaatst op 27 maart 2017

Woonmarkt Startersportaal OosterhoutZaterdag 25 maart heeft de tweede editie van de Woonmarkt plaatsgevonden in de foyer van theater De Bussel. Net als vorig jaar, was het door Startersportaal georganiseerde evenement weer drukbezocht. Naast de tientallen andere lokale experts op het gebied van wonen, was het Robbe-hypotheekteam ook vertegenwoordigd.


Geplaatst op 15 maart 2017

Zijn uw heftrucks en pompwagens goed verzekerdRegelmatig rijden er bij onze klanten heftrucks en/of elektrische pompwagens over het terrein. Dergelijke voertuigen zijn motorrijtuigen, zoals gedefinieerd binnen de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen en zij dienen dus ook als zodanig verplicht verzekerd te zijn. Helaas is dat niet vanzelfsprekend.


Geplaatst op 1 maart 2017

Vaststelling WOZ-waardeEen nieuw jaar betekent: kort terugblikken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het komende jaar. Jaaroverzichten bieden de basis voor het doen van de belastingaangifte en nieuwe vaststellingen vormen de grondslag voor bijvoorbeeld de “voorlopige belastingteruggaaf”.


Pagina's